DEL BUONO GLUTEN FREE PIZZA - KORPUS NA PIZZU BEZ LEPKU 250g

Výborná italská pizza bez lepku a bez laktózy. Vyrobená v Itálii. 

Skladem
Kód: DB200324
Značka: Del Buono
119 Kč 52,89 Kč / 100 g
Kategorie: Ostatní
Hmotnost: 0.25 kg
vyrp16 32Base2 orig res
Novinka

Bezlepkové těsto, které patří ke špičce na italském trhu. Vyzkoušeli jsme a jde o jedno z nejchutnějších bezlepkových korpusů  na pizzu.‍

Průměr 32 cm, váha 250g. Při pečení se krásně nadechne, zůstane měkké, nerozpadá se a zachová decentní chuť, která skvěle doplní hlavní suroviny na povrchu.

Těsto je dodávané v praktické aluminiové podložce, která zamezí kontaminaci lepkem. Příprava je tak velmi jednoduchá a bezpečná.

 Složení:

Kukuřičný škrob, tapiokový škrob, voda, rýžová mouka, slunečnicový olej, cukr, zeleninová vláknina (psyllium, tapioka), dextróza, droždí, sůl, zahušťovadla: karboxymethylcelulóza (E466), xanthanová guma, jablečný ocet, kypřící látka: difosforečnan tetrasodný, jedlá soda; konzervanty: propionát vápenatý, sorban draselný.

 

Nutriční hodnoty:

 PizzaKorpus-nutricnitabulky-bezlepku

Skladujte v suchu a temnu.

 

Návod na přípravu:   

Bezlepkové těsto jednodušše vybalíme a ponecháme v alobalovém košíčku. Ten zabrání kontaminaci lepkem z trouby nebo pece a také zabrání přilepení těsta na podklad (plech, rošt, kámen...).  Korpus obložíme tím, na jakou pizzu zrovna máme chuť. 

Obložený korpus vložíme do rozehřáté trouby. Pro toto bezlepkové těsto je minimum 200 stupňů (spodní ohřev) na 10-12 minut. Můžete použít i vyšší teplotu, doba pečení se pak zkracuje. Pro představu, nejlepší italští pizzaři pečou až při 500 stupních po dobu 1 - 2 minut.

Doporučujeme si vyzkoušet několik úrovní stupňů i časů přímo ve Vaší troubě, které se musí postup přizpůsobit. Suroviny by neměli být připálené, těsto by mělo mít nahnědlé okraje a mozzarella by měla být nažloutlá v moment než se začne připalovat.

Po upečení doporučujeme pizzu chvilku (1 - 2 minuty) odpočinout. Dle ingrediencí je ihned po vyndání z trouby správný moment pro dodatečné nandání čerstvé bazalky, rukoly nebo parmezánu. Po odpočinutí nakrájíme a můžeme servírovat. Dobrou chuť!

 

Italské prémiové a bezlepkové speciality

 DelBuono/logoImage.png

Zpět do obchodu