Špagetové kari se zeleninou a mozzarellou je chutný a pikantní pokrm, ideální pro zdravý a výživný oběd nebo vyváženou večeři vytvořený italskou foodblogerkou Julií Morat. Tajná přísada v tomto receptu? Bauer BIO ZELENINOVÝ BUJÓN S KARI, který kombinuje nejlepší BIO zeleninu s chutným kořeněným tónem organicky pěstovaného kari. Příprava Vaření Celková doba 30 min 20 min 50 min ...
Recepty - těstoviny
Glutiniente Sedanini s cuketou, špekem a parmazánem jsou ideálním pokrmem, když je čas vzácným zbožím, ale vy se nechcete vzdát chutného a sytého pokrmu. Tento recept kombinuje v mimořádné rovnováze vysoce kvalitní suroviny a v několika rychlých a snadných krocích vám umožní připravit lahodnou večeři nebo oběd, který si vás získá svou jednoduchostí. Na tento recept můžete využít jiné druhy těstovin jako např. Maccheroni rigati interni nebo Penne rigate interne. Přípra...
Paccheri s cuketou a krevetami je typickým italským pokrmem s mořskými plody. Skvělý nápad, který můžete nabídnout svým hostům k večeři nebo si na něm pochutnat v neformálnějších situacích. Rychlá a snadná příprava překvapí svou živou chutí i ty nejnáročnější. Panuje mylné přesvědčení, že příprava těstovinového pokrmu na bázi ryb a navíc bez lepku nesplňuje naše očekávání, ale není tomu tak. Těstoviny glutiniente s cuketou a krevetami jsou toho jasným důkazem. Příprava &nb...
Calamarata je další z tradičních tvarů italských těstovin, tentokrát tradičně používaných především v Kampánii. Za svůj název vděčí podobnosti s kroužky chobotnice, s nimiž se často podává. Tentokrát jsme pro vás ale připravili recept s tuňákem, který velmi vynikne v (možná pro někoho překvapivé) kombinaci s mrkví. Stojí to ale za vyzkoušení. Jídlo je nejen velmi chutné, ale taky zdravé. Příprava Vaření Celková doba 15 min ...