GLUTINIENTE CALAMARATA 400g

Calamarata - další z těstovinových forem typických pro kampánskou tradici. Jméno vychází z podobnosti s kroužky chobotnice, se kterou je často servírována.

Můžeme doručit do:
12.12.2024
Možnosti doručení
Skladem (>5 ks)
Kód: GL10-400
Značka: Glutiniente
119 Kč 29,75 Kč / 100 g
Kategorie: Těstoviny
Hmotnost: 0.4 kg

Calamarata je další z těstovinových forem typických pro kampánskou tradici. Tvar této těstoviny je ve skutečnosti velmi podobný paccheri. Jméno však pochází z podobnosti s kroužky chobotnice, se kterou je často servírována.

 

ŘEMESLNĚ VYRÁBĚNÁ BEZLEPKOVÁ PASTA RAŽENÁ ZLATOU MATRICÍ

* těsto je díky zlaté matrici méně namáháno a má ideální pórovitost a vynikající propustnost pro koření a omáčky

* pomalé sušení při nízkých teplotách podle nejlepší tradice, které zachovává výživové vlastnosti a zvýrazňuje chuť a vůni.

 

Doporučený čas vaření 16 min. 

  

Složení: Kukuřičná mouka, rýžová mouka, voda.

 

 

Skladujte na chladném a suchém místě.

 

NEAPOLSKÁ CALAMARATA - typické jídlo neapolské kuchyně, které se zakládá na několika ingrediencích: rajčatech a kroužcích chobotnice. Ve skutečnosti neapolská calamarata není jediným receptem používaným k přípravě této těstoviny. Ve skutečnosti se dobře hodí k různým druhům ryb, od mořských plodů po mečouna. Existují také ti, kteří ji používají jako přílohu k masu. Každopádně je to těstovina, kterou stojí za to ochutnat!

 

 

SPOLEČNOST GLUTINIENTE ... co o sobě říká?

" Voda, mouka a... hodně a hodně lásky

Od výběru a míchání mouky jsme přešli ke studiu a experimentování s ideální dobou a teplotou sušení, která se v závislosti na formátu pohybuje kolem 45 stupňů po dobu 19/26 hodin.

Nakonec přišla na řadu zlatá matrice na protlačování těstovin, která jim dodá ideální drsnost, pórovitost a propustnost."

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

 

 

 

SPOLEČNOST GLUTINIENTE ... co o sobě říká?

" Voda, mouka a... hodně a hodně lásky

Od výběru a míchání mouky jsme přešli ke studiu a experimentování s ideální dobou a teplotou sušení, která se v závislosti na formátu pohybuje kolem 45 stupňů po dobu 19/26 hodin.

Nakonec přišla na řadu zlatá matrice na protlačování těstovin, která jim dodá ideální drsnost, pórovitost a propustnost."

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu