Akce 2+1 ZDARMA! Koupíte-li si v období od 30. 11. do 6. 12. 2025 dvoje libovolné těstoviny Glutiniente, třetí vám přidáme jako dárek.

Glutiniente MEZZE MANICHE 400g

Mezza Manica (poloviční rukáv) má svůj typický krátký trubkovitý tvar a pochází ze střední Itálie. Pro svou zvláštní podobnost s konci oděvů, které nosí kněží v letním období, je známý také pod názvem "mnišský rukáv".

Můžeme doručit do:
5.12.2025
Možnosti doručení
Skladem (>5 ks)
Kód: GL12-400
Značka: Glutiniente
149 Kč 37,25 Kč / 100 g
Kategorie: Těstoviny
Hmotnost: 0.4 kg
EAN: 8052740460233

Mezza Manica (poloviční rukáv) má svůj typický krátký trubkovitý tvar a pochází ze střední Itálie. Pro svou zvláštní podobnost s konci oděvů, které nosí kněží v letním období, je známý také pod názvem "mnišský rukáv". 

 

ŘEMESLNĚ VYRÁBĚNÁ BEZLEPKOVÁ PASTA RAŽENÁ ZLATOU MATRICÍ

* těsto je díky zlaté matrici méně namáháno a má ideální pórovitost a vynikající propustnost pro koření a omáčky

* pomalé sušení při nízkých teplotách podle nejlepší tradice, které zachovává výživové vlastnosti a zvýrazňuje chuť a vůni.

 

Doporučený čas vaření 16 min. 

  

Složení: Kukuřičná mouka, rýžová mouka, voda.

 

 

Skladujte na chladném a suchém místě.

 

 

SPOLEČNOST GLUTINIENTE ... co o sobě říká?

" Voda, mouka a... hodně a hodně lásky

Od výběru a míchání mouky jsme přešli ke studiu a experimentování s ideální dobou a teplotou sušení, která se v závislosti na formátu pohybuje kolem 45 stupňů po dobu 19/26 hodin.

Nakonec přišla na řadu zlatá matrice na protlačování těstovin, která jim dodá ideální drsnost, pórovitost a propustnost."

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

      SPOLEČNOST GLUTINIENTE ... co o sobě říká? 

      " Voda, mouka a... hodně a hodně lásky"

 

Od výběru a míchání mouky jsme přešli ke studiu a experimentování s ideální dobou a teplotou sušení, která se v závislosti na formátu pohybuje kolem 45 stupňů po dobu 19/26 hodin.

Nakonec přišla na řadu zlatá matrice na protlačování těstovin, která jim dodá ideální drsnost, pórovitost a propustnost."