GNOCCHETTI DI PATATE (NOČKY)
Klasické bramborové noky v menším formátu. Varianta, která překvapí v kuchyni a kterou si doma oblíbí zejména ti nejmenší.
Složení: Rehydratované brambory 70 %, kukuřičná mouka, bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: kyselina sorbová, kurkuma.
Skladujte při pokojové teplotě na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
MASSIMO ZERO
Italská společnost Massimo Zero nám dodává řemeslně vyrobené kvalitní bezlepkové výrobky. Především těstoviny s plnohodnotnou, pravou a autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.
Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.
Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská společnost Massimo Zero nám dodává bezlepkové výrobky v top kvalitě. Především vyrábí bezlepkové těstoviny s autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.
Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.
Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.