MASSIMO ZERO GNOCCHETTI DI PATATE 2x200g

BRAMBOROVÉ GNOCCHETTI (NOČKY) - klasické bramborové noky v menším formátu. Varianta, která překvapí v kuchyni a kterou si doma oblíbí zejména ti nejmenší.

Zlevněno - minimální trvanlivost 24. 10. 2024.

Můžeme doručit do:
11.10.2024
Skladem (4 ks)
Kód: MZPN0057
Značka: Massimo Zero
129 Kč –23 % 99 Kč 24,75 Kč / 100 g
Kategorie: Těstoviny
Hmotnost: 0.4 kg
Kvalitní bezlepkové těstoviny z Itálie Gnocchetti - noky - Gluten Free Pasta from Italy
Výprodej
129 Kč –23 %

GNOCCHETTI DI PATATE (NOČKY)

Klasické bramborové noky v menším formátu. Varianta, která překvapí v kuchyni a kterou si doma oblíbí zejména ti nejmenší.

 

Složení: Rehydratované brambory 70 %, kukuřičná mouka, bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: kyselina sorbová, kurkuma.

 

 

Skladujte při pokojové teplotě na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.

 

MASSIMO ZERO

 

Italská společnost Massimo Zero nám dodává řemeslně vyrobené kvalitní bezlepkové výrobky. Především těstoviny s plnohodnotnou, pravou a autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.

Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.

Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

Italská společnost Massimo Zero nám dodává bezlepkové výrobky v top kvalitě. Především vyrábí bezlepkové těstoviny s autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.

Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.

Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.

 

Zpět do obchodu