EXPRES MENU GULÁŠOVÁ POLÉVKA 600G

Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Můžeme doručit do:
11.10.2024
Skladem (5 ks)
Kód: EX83
Značka: Expres Menu
119 Kč 19,83 Kč / 100 g
Kategorie: Ostatní
Hmotnost: 0.6 kg

Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.

Kompletní menu je zcela uvařené a tepelně zpracované. Příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

 

Ohřát můžete několika způsoby:

1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.

2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.

3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.

4. Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.

 

Složení: hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), brambory, hovězí maso přední, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, česnek, sůl kamenná, mletá paprika, majoránka, kmín, pepř.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

EXPRESMENU/LOGO.png

 

Rodinná firma z podhůří Krkonoš. Vyrábí kvalitní a zdravá jídla, která pomáhají lidem efektivně využít čas a nedělat kompromisy ve svém zdravém životním stylu doma i na cestách. Za pomocí nejnovějších světových technologií a českého srdce nabízí dobrou alternativu k domácímu vaření.

 

Co o sobě Expres Menu říká? :

"Abychom dosáhli nejlepší kvality produktu je nutné, aby nám dodavatelé zajistili vždy čerstvé suroviny, které samozřejmě musí být také bez konzervantů a lepku. Trvalo nám delší dobu, než jsme našli spolehlivé dodavatele uzenin, slaniny, rajčatového protlaku nebo třeba smetany bez jakýchkoliv éček. Stále jsme hledal metodu konzervace bez nutnosti mražení a použití chemických látek, studovali nové technologie a chodili se radit na Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Po více jak roce práce a bádání jsme vytvořili metodu CTP – kontinuální tepelný proces, na kterou jsme získali patent. V praxi to znamená, že vyrábíme jídla bez konzervantů, která se dají dlouhodobě skladovat v pokojové teplotě."

 

Dnešní způsob stravování, který obsahuje velký podíl chemicky upravených produktů, vede k překyselení našeho organizmu. Tato kyselost má negativní vliv jak na náš organizmus, tak i na chuť pokrmů. Proto v produktech Expres Menu používájí takzvanou "živou vodu". Díky její zásaditosti mohou používat o 30 % méně soli a o 30 % méně koření, aniž by jakkoliv ovlivnili výslednou chuť.

 

Zpět do obchodu