EXPRES MENU HOVĚZÍ GULÁŠ - 2 PORCE 600g
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
Kompletní menu je zcela uvařené a tepelně zpracované. Příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby:
1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
4. Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Minimální trvanlivost do: viz obal (trvanlivost až 10 let).
Složení: hovězí maso přední (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, česnek, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná firma z podhůří Krkonoš. Vyrábí kvalitní a zdravá jídla, která pomáhají lidem efektivně využít čas a nedělat kompromisy ve svém zdravém životním stylu doma i na cestách. Za pomocí nejnovějších světových technologií a českého srdce nabízí dobrou alternativu k domácímu vaření.
Co o sobě Expres Menu říká? :
"Abychom dosáhli nejlepší kvality produktu je nutné, aby nám dodavatelé zajistili vždy čerstvé suroviny, které samozřejmě musí být také bez konzervantů a lepku. Trvalo nám delší dobu, než jsme našli spolehlivé dodavatele uzenin, slaniny, rajčatového protlaku nebo třeba smetany bez jakýchkoliv éček. Stále jsme hledal metodu konzervace bez nutnosti mražení a použití chemických látek, studovali nové technologie a chodili se radit na Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Po více jak roce práce a bádání jsme vytvořili metodu CTP – kontinuální tepelný proces, na kterou jsme získali patent. V praxi to znamená, že vyrábíme jídla bez konzervantů, která se dají dlouhodobě skladovat v pokojové teplotě."
Dnešní způsob stravování, který obsahuje velký podíl chemicky upravených produktů, vede k překyselení našeho organizmu. Tato kyselost má negativní vliv jak na náš organizmus, tak i na chuť pokrmů. Proto v produktech Expres Menu používájí takzvanou "živou vodu". Díky její zásaditosti mohou používat o 30 % méně soli a o 30 % méně koření, aniž by jakkoliv ovlivnili výslednou chuť.