MASSIMO ZERO FROLLINI CON GOCCE DI CIOCCOLATO 220g
FROLLINI DI CIOCCOLATO - lahodné sušenky s čokoládovými kousky
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
SUŠENKY S ČOKOLÁDOVÝMI KOUSKY
Sušenky s čokoládovými kousky jsou dokonalou sladkou tečkou pro každou příležitost! Každý kousek vás potěší křupavou texturou a rozpuštěnými čokoládovými kousky, které se na jazyku rozplývají. Ideální pro rychlou svačinu, příjemné chvilky s přáteli nebo jako odměna po dlouhém dni. Dopřejte si lahodný zážitek, který vás zaručeně okouzlí!
SLOŽENÍ: kukuřičná mouka, rýžová mouka, cukr, slunečnicový olej, čokoláda 8 % (cukr, kakaová pasta, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin; vanilkové aroma), voda, čerstvá pasterovaná VEJCE 3,1 %, bramborový škrob, akátový med 2,6 %, sušené odstředěné MLÉKO, sůl, kypřící látky: hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný; aromata.
Může obsahovat OŘECHY (mandle, vlašské ořechy, lískové ořechy, pistácie).
Skladujte na suchém a chladném místě.
MASSIMO ZERO
Italská společnost Massimo Zero nám dodává řemeslně vyrobené kvalitní bezlepkové výrobky. Především těstoviny s plnohodnotnou, pravou a autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.
Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.
Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská společnost Massimo Zero nám dodává bezlepkové výrobky v top kvalitě. Především vyrábí bezlepkové těstoviny s autentickou chutí, které se vyrábějí v srdci italského regionu Trentino-Alto Adige.
Specializace společnosti na čistě bezlepkové potraviny zaručují jejich spolehlivost a nulovou kontaminaci. Jejím posláním je vybudovat novou kulturu bezlepkového stravování a chuti a poskytnout zákazníkům z řad celiaků a alergiků s potravinovými intolerancemi stejný, ne-li lepší chuťový zážitek, jako ostatním.
Od výběru surovin až po balení a distribuci se společnost Massimo Zero úspěšně snaží najít dokonalou kombinaci kvality, chuti a cenové dostupnosti.